toine2
slide 2
slide 1

Over Toine

Als toeval bestaat dan is deze zanger tegen een goed stuk toeval aangelopen. Indien alles gaat zoals het bestemt is, dan heeft Toine zijn bestemming gevonden.

Zingen is de liefde die hem een jaar of zes geleden heeft gegrepen. Tot die tijd was niets in het leven van de Zwammerdammer muziek gerelateerd. Hij genoot er van, maar als een van zovelen. Ineens is daar een vriend die hem attendeert op zijn fijne stem. Dit was het begin van de carrière van Toine.

Als het de kroegen opvalt dat de zanger er echt iets van kan treedt Toine steeds vaker op. En uiteindelijk neemt hij deel aan een talentenjacht. Deze wint hij en de prijs is een eigen single. Optredens nemen toe en steeds meer mensen leren hem kennen. Popmuziek van Nederlandse bodem met een eigen stemgeluid, Toine laat niemand stil staan.

Voorprogramma’s van o.a. Nick en Simon, Jeroen van der Boom en Gerard Joling volgen in rap tempo en Toine weet dat hij zijn ideaal heeft gevonden.

Die gewonnen single is jaren blijven liggen en deze zomer weer opnieuw uitgebracht. Jouw liefde is de single die Toine landelijk op de kaart zet.

RadioNL is de eerste die de single groots omarmt en vele zenders volgen. Na eerdere singles ‘Leven’(2011) en ‘Diepe dalen’(2011) is ‘Jouw liefde’ de derde eigen single. Er gaan er veel volgen, dus houd hem in de gaten!

Comments are closed.